Poate fi gamingul o carieră de succes? Tom Gardiner câștigă în prezent până la 30.000 lire sterline pe lună din YouTube

  • Tom Gardiner, sub numele de ReniDrag pe YouTube, a început să creeze content din 2017.
  • Totul a început mulțumită lui MrBeast care a intrat întâmplător pe live-ul lui.
  • MrBeast l-a pus pe Tom să îndeplinească câteva misiuni în joc și i-a donat 10.000$.
  • Tom câștigă în prezent până la 30.000 lire sterline pe lună din YouTube.

Poate fi gamingul o carieră de succes? Tom Gardiner este un youtuber care a început să posteze primele videoclipuri cu el pe YouTube în timp ce se juca diferite jocuri, anunță BBC.

Tom, cunoscut sub numele de Reni-Drag pe YouTube, a început să transmită videoclipuri cu el jucându-se încă din 2017. Totul a început grație lui MrBeast, care a intrat întâmplător pe streamul lui, iar apoi Tom a fost inspirat să facă din gaming o carieră cu normă întreagă atunci când MrBeast i-a propus o serie de provocări într-un joc în timp ce era live pe YouTube.

Acum, Tom câștigă până la 30.000 de lire sterline pe lună și își ajută familia, organizează vacanțe alături de ei și și-a cumpărat și o mașină. Tom îți dă și câteva sfaturi pentru a fi un youtuber de succes.

„Bună, numele meu este Tom Gardiner si sunt un youtuber cu nromă întreagă și aici sunt top sfaturi pentru un canal de youtube de succes. Nu ai nevoie de un set up fancy sau scump pentru jurnalul tău de pe Youtube. Ai nevoie cu adevărat de un laptop sau un calculatpr și un microfon și ești gata să începi. În al doilea rând, încearcă să ieși în evidență pe platformă, să creezi un conținut care să ofere oamenilor un motiv să te urmărească pe alte canale de Youtube mai mari, iar ei pot fi gata să te urmărească pe platformă. Și utimul dar nu1 cel din urmă, distrează-te cu adevărat în timp ce faci conținut pe platformă.

MrBeast a făcut și un vlog acum 3 ani în timp ce dona câte 50.000 de dolari tinerilor care erau la început de drum și nu aveau urmăritori.

Selly a început de la 0, când mulți râdeau de contentul lui și vedem acum, prin ambție și multă educație a ajuns unde a ajuns. Selly este cel mai urmărit creator de conținut din România.

Citește și

The post Poate fi gamingul o carieră de succes? Tom Gardiner câștigă în prezent până la 30.000 lire sterline pe lună din YouTube appeared first on Aleph News.

(Visited 3 times, 1 visits today)