Flacăra Olimpică este invitatul de onoare la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta va fi purtată de atletul paralimpic Arnaud Assoumani

  • Flacăra Olimpică este invitatul de onoare la Festivalul de Film, care se deschide azi.
  • Un grup de sportivi va urca pe covorul roșu purtând Flacăra Olimpică.
  • Evenimentul a fost programat pentru proiecția documentarului Olimpiada! – La France des Jeux.

Ești obișnuit să vezi vedetele urcând pe cel mai celebru covor roșu din lume – cel al Festivalului de la Cannes, care se deschide în aceasta seară pe Croazieră. Anul acesta vei vedea un invitat surpriză:
Flacăra Olimpică, invitata de onoare la festival, va urca scările în mâinile unui sportiv.

Sosirea corăbiei care transporta Flacăra Olimpică în portul de la Marsilia și spectacolul care a urmat a fost într-adevăr un moment de neuitat. Organizatorii au depus toate eforturile, dar și fondurile necesare. Am văzut Patrula Franței, sute de mii de participanți, un milliard de telespectatori, concerte și un foc de artificii.

Parcursul ei este și el bine definit și vom avea ocazia să vedem situri istorice fără egal. Surpriza a venit o dată cu anunțul privind prezenta simbolului olimpic la Cannes. Urcarea treptelor pe covorul roșu este un pasaj obligatoriu pentru orice actor care se respecta și am avut ocazia să vedem toate marile vedete ale marelui ecran de-a lungul deceniilor.

Flacăra Olimpică va fi adusă pe 21 mai, cu ocazia unei seri speciale consecrate Jocurilor. Un grup de mari campioni francezi în prezenta lui Tony Estaiguet, președintele Comitetului, va urca scările, însă doar unul dintre ei vă purta flacăra și numele lui rămâne încă un secret.

Citește și

The post Flacăra Olimpică este invitatul de onoare la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta va fi purtată de atletul paralimpic Arnaud Assoumani appeared first on Aleph News.

(Visited 3 times, 1 visits today)