Palatul Blenheim din Marea Britanie spune povestea Frumoasei Adormite. Peste 300.000 de vizitatori sunt așteptați să vadă spectacolul grandios cu lumini de Crăciun

  • Un spectacol grandios de lumini de Crăciun a fost inaugurat la Palatul Blenheim din UK.
  • Spectacolul aduce arcuri în formă de inimă și tuneluri strălucitoare din mii de stele LED.
  • Pe malul lacului, o fântână uimitoare se sincronizează cu lumini și muzică festivă.

Un spectacol grandios de lumini de Crăciun, acompaniat de muzică de Crăciun a fost inaugurat la Palatul istoric Blenheim din Oxfordshire, Marea Britanie. În interiorul palatului, camerele istorice au fost transformate pentru a spune povestea basmului „Frumoasa din Pădurea Adormită”, scrie AP.

„Blenheim are obiective ambițioase, inclusiv să fie net zero până în 2027, să finalizeze un program de restaurare în valoare de 40 de milioane de lire sterline, să formeze peste 100 de ucenici, iar Crăciunul este absolut fundamental pentru a realiza aceste obiective. Banii pe care îi obținem de Crăciun plătesc mai mult de jumătate din restaurarea noastră în fiecare an. Plătesc aproape toate programele noastre de ucenicie în fiecare an. Așa că, atunci când veniți aici, contribuiți la ceva cu adevărat special”, a declarat Dominic Hare, CEO, Palatul Blenheim.

Vizitatorii sunt întâmpinați cu arcuri în formă de inimă și tuneluri strălucitoare din mii de stele LED.

Iar pe malul lacului, o fântână uimitoare se sincronizează cu lumini și muzică festivă.

Peste 300.000 de persoane sunt așteptate să viziteze palatul în perioada sărbătorilor, iar încasările vor fi direcționate către programul de renovare a Palatului Blenheim.

Citește și

The post Palatul Blenheim din Marea Britanie spune povestea Frumoasei Adormite. Peste 300.000 de vizitatori sunt așteptați să vadă spectacolul grandios cu lumini de Crăciun appeared first on Aleph News.

(Visited 1 times, 1 visits today)