LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 44. Israelul afirmă că a găsit un tunel sub un spital din Gaza/ Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa

  • Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa.
  • Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al IDF, acuză Hamas de uciderea lui Noa Marciano în interiorul spitalului al-Shifa.
  • Hagari susține, de asemenea, că Nao nu a fost singurul ostatic dus la Shifa”.

UPDATE ORA 02.00 – Israelul difuzează o înregistrare video de pe camerele de supraveghere ale spitalului Al-Shifa

Armata israeliană a publicat o înregistrare video despre care spune că arată prima dovadă solidă a existenței unei rețele sofisticate de tuneluri Hamas sub complexul spitalului al-Shifa.

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au declarat că trupele care operează în apropierea clădirii de internare a spitalului din orașul Gaza – cel mai mare din Fâșia Gaza – au găsit o camionetă capcană într-un garaj din interiorul zidurilor complexului medical.

Când a fost distrusă într-o explozie controlată, un tunel a fost expus sub podeaua garajului, a precizat IDF.

Știre inițială

Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa. Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al IDF, acuză Hamas de uciderea lui Noa Marciano în interiorul spitalului al-Shifa.

FDI a confirmat moartea caporalului Noa Marciano, în vârstă de 19 ani, săptămâna trecută. Ea apăruse într-o înregistrare video difuzată de Hamas, pe care FDI a numit-o terorism psihologic”.

Hagari susține, de asemenea, că Nao nu a fost singurul ostatic dus la Shifa”, înainte de a arăta imagini de pe camerele de supraveghere a ceea ce el spune că sunt ostatici forțați în interiorul spitalului (menționate în ultima noastră postare).

El concluzionează spunând: Toți cei cărora le pasă de viitorul umanității trebuie să condamne Hamas”.

IDF spune că ostaticii au fost duși la spitalul al-Shifa. Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al FDI, le-a arătat reporterilor imagini de pe camerele de supraveghere despre care spune că sunt de la al-Shifa din 7 octombrie – când Hamas a atacat Israelul.

Purtătorul de cuvânt al FDI spune că se vede cum doi ostatici răpiți din Israel, dintre care unul sângerează pe braț, sunt duși la spital. Nu știm unde sunt acum acești ostatici”, spune el.

El arată, de asemenea, imagini care, spune el, ar fi un jeep al FDI răpit din Israel la spital, precum și o camionetă albă despre care spune că este de tipul celei folosite de comandourile Hamas când au atacat Israelul. Până acum, adevărul este clar – Hamas face teroare din spitale”, spune Hagari.

Citește și

The post LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 44. Israelul afirmă că a găsit un tunel sub un spital din Gaza/ Armata israeliană acuză Hamas că a ucis un ostatic la al-Shifa appeared first on Aleph News.

(Visited 1 times, 1 visits today)