Donald Trump: SUA ar trebui să pună steagul Chinei pe aeronavele F-22 și să bombardeze Rusia. Vom da vina pe ei

Donald Trump critică publicaţia WSJ după un editorial despre eşecul Partidului Republican. Informațiile care l-au enervatDonald Trump critică publicaţia WSJ după un editorial despre eşecul Partidului Republican. Informațiile care l-au enervat

  • „Noi vom spune: China a făcut-o. Și apoi încep să se lupte între ei, iar noi stăm și privim”, a declarat Trump în fața donatorilor Partidului Republican la un eveniment desfășurat sâmbătă seara, ora SUA, a cărui înregistrare a fost obținută de Washington Post.
  • Remarca, despre care se pare că a fost făcută în glumă (China nici măcar nu deține vreun F-22), a stârnit râsete din partea publicului.
  • Dar Trump a făcut și o serie de comentarii mai serioase, abordând invazia Rusiei în Ucraina, criticându-l pe președintele Joe Biden și alianța NATO pentru că au făcut prea puțin pentru a ajuta.

Fostul președinte american Donald Trump a sugerat în glumă ca națiunea sa să „pună steagul chinezesc” pe avioanele sale de luptă F-22 și să „bombardeze Rusia”, în încercarea de a înscena China și de a declanșa un război între cei doi dușmani geopolitici ai Americii.

„Noi vom spune: China a făcut-o. Și apoi încep să se lupte între ei, iar noi stăm și privim”, a declarat Trump în fața donatorilor Partidului Republican la un eveniment desfășurat sâmbătă seara, ora SUA, a cărui înregistrare a fost obținută de Washington Post.

Remarca, despre care se pare că a fost făcută în glumă (China nici măcar nu deține vreun F-22), a stârnit râsete din partea publicului.

Dar Trump a făcut și o serie de comentarii mai serioase, abordând invazia Rusiei în Ucraina, criticându-l pe președintele Joe Biden și alianța NATO pentru că au făcut prea puțin pentru a ajuta.

Statele Unite, NATO și diverse țări europene au declarat, cu toții, foarte public, că nu vor interveni direct cu forțe militare pentru a opri asaltul Rusiei. În schimb, ele furnizează Ucrainei echipamente militare, ajutor umanitar și bani.

The post Donald Trump: SUA ar trebui să pună steagul Chinei pe aeronavele F-22 și să bombardeze Rusia. Vom da vina pe ei appeared first on Aleph News.

(Visited 1 times, 1 visits today)