Creatură bizară descoperită de marinarii italieni. Are corp de rechin și cap de porc. FOTO

Creatură bizară descoperită de marinarii italieni: un pește care are corp de rechin și cap de porc. FOTOCreatură bizară descoperită de marinarii italieni: un pește care are corp de rechin și cap de porc. FOTO

  • O creatură bizară a fost descoperită de marinarii italieni.
  • Are corp de rechin și cap de porc.
  • Rechinul a devenit viral după ce imaginile cu acesta au fost distribuite pe social media.

Un grup de marinari italieni au rămas șocați după ce au dat peste un pește care este o combinație bizară între un porc și un rechin, scrie LadBible.

Creatura bizară a fost văzută plutind deasupra apei de către membrii echipajului unei nave ancorate în Darsena Medicea, care se află în orașul Portoferraio de pe insula Elba.

La o inspecție mai atentă, s-a dovedit că animalul era de fapt un rechin unghiular, Oxynotus centrina, care locuiește de obicei la aproximativ 700 de metri sub valuri.

Ciudățenia din adâncuri este, de asemenea, cunoscută, din motive evidente, sub numele de rechin cu față de porc. Totodată, este considerată pe cale de dispariție de către Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN).

Rechinul a devenit viral după ce imaginile cu acesta au fost distribuite pe social media. Sute de comentarii au inundat rețelele sociale, unii oameni criticându-i pe marinari pentru că ar fi capturat și ucis intenționat rechinul pe cale de dispariție.

It's actually an angular roughshark. Credit: Newsflash
Sursă foto: Newsflash
It's sometimes called the pig-faced shark because of that snout. Credit: Newsflash
Sursă foto: Newsflash

The post Creatură bizară descoperită de marinarii italieni. Are corp de rechin și cap de porc. FOTO appeared first on Aleph News.

(Visited 1 times, 1 visits today)