Potențială lovitură de stat în Turcia. Președintele turc a avut o întâlnire de urgență cu șefii serviciilor de informații și cu Ministerul Justiției, după ce a fost avertizat despre o lovitură de stat iminentă

  • Președintele turc a avut o întâlnire de urgență în urma avertismentului despre o lovitură de stat iminentă.
  • Concedierile importante din rândul ofițerilor de poliție au generat îngrijorări legate de o posibilă amenințare la adresa securității naționale.
  • Liderul partidului naționalist turc a avertizat că situația pare să reflecte o posibilă repetare a tentativei de lovitură de stat din 2016.

Președintele turc a avut o întâlnire de urgență cu șefii serviciilor de informații și cu Ministerul Justiției, după ce a fost avertizat despre o lovitură de stat iminentă.

După cum scrie Türkiye, avertismentul a venit după concedieri importante ale ofițerilor de poliție care ar putea fi asociați cu organizația criminală Ayhan Bora Kaplan.

Potrivit liderului partidului naționalist turc, Bahçeli, care l-a avertizat pe Erdogan, totul indică o posibilă repetare a tentativei de lovitură de stat care a avut loc în Turcia în 2016.

The post Potențială lovitură de stat în Turcia. Președintele turc a avut o întâlnire de urgență cu șefii serviciilor de informații și cu Ministerul Justiției, după ce a fost avertizat despre o lovitură de stat iminentă appeared first on Aleph News.

(Visited 4 times, 1 visits today)