La ce te uiți azi? House of the Dragon revine în forță în cinematografe cu un nou sezon!

  • House of the Dragon revine cu sezonul 2 în cinematografe pe data de 16 iunie 2024
  • Actorii sunt emoționați să participe la filmările la sez 2 al House of the Dragon
  • Producătorii își doresc să își repare greșelile din primul sezon al House of the Dragons

Tu la ce serial te uiți în vara aceasta? House of the Dragons revine în cinematografe cu sezonul 2 pe 16 iunie al acestui an!

Serialul „House of the Dragon” este bazat pe cartea „Fire & Blood” de George R. R. Martin și a fost conceput de către autor, împreună cu Ryan Condal, pentru HBO. Este un preludiu pentru „Game of Thrones” (2011-2019) și este al doilea serial din franciza „A Song of Ice and Fire”. Acțiunea se petrece cu 100 de ani după ce Cele Șapte Regate au fost unificate de către cucerirea Targaryen, cu aproape 200 de ani înainte de acțiunea din Game of Thrones și cu 172 de ani înainte de nașterea lui  Daenerys Targaryen.

Cum au început filmările pentru House of the Dragon?

Actorii, deși emoționați în legătură cu filmările, sunt, cu siguranță, și entuziasmați să fie din nou pe platou. Copleșiți de imensitatea setului de filmare, aceștia au emoții în legătură cu filmările, însă cadrele imersive și peisajele feerice te vor lăsa cu gura căscată!

Imaginile par rupte din cărți! Cu peisaje suprarealiste care îți taie respirația, sezonul promite o experiență cu totul nouă pentru fani și spectatori. Producătorii și-au propus să-și repare greșelile din sezonul trecut și lucrează împreună cu actorii ca o echipă pentru a oferi fanilor cel mai bun rezultat!

Citește și

The post La ce te uiți azi? House of the Dragon revine în forță în cinematografe cu un nou sezon! appeared first on Aleph News.

(Visited 2 times, 1 visits today)